Nova edició dels Cursos de Català per a Advocats 2017: obertes inscripcions!

24/01/2017

 

Un any més i per acord entre el Consell de l’Advocacia Catalana i el Departament de Justícia, podem oferir als col·legiats/des els cursos gratuïts de català, nivells B, C i Llenguatge Jurídica.

 

Us adjuntem la informació relativa a aquesta nova edició dels cursos de català i la butlleta d’inscripció que els interessats haureu d’omplir i enviar al servei lingüístic del CICAC: serveilinguistic@cicac.cat DES DEL DIMARTS 24 DE GENER, A LES 9h,  FINS AL DIVENDRES 3 DE FEBRER A LES 24H (o fins esgotar les places disponibles).

 

El curs s’iniciarà el 20 de febrer de 2017, i si el seguiu regularment i compliu els requisits establerts, us podreu presentar a l’examen oficial de Català del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

 

Cal destacar que enguany el curs finalitza al mes de novembre  i que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguiran fent l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d’on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català i a la que s’hauran de donar d’alta durant el mes de desembre.

 

Tingueu present que si us hi inscriviu, caldrà que mantingueu un nivell alt de compromís, atès que les places són molt limitades (150 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l’Administració. En aquest sentit, també cal recordar que, tal com advertíem a l’edició anterior, els inscrits al curs anterior que no hagin fet el seguiment del curs no es podran inscriure enguany.

 

Així doncs, si us hi voleu inscriure, consulteu el document informatiu sobre els cursos, empleneu la butlleta d’inscripció i envieu-la fins el 3 de febrer a la bústia indicada. Les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada de les sol·licituds.