Nova Comissió de Dret de Família al Col·legi: vols formar-ne part? I veniu a la xerrada inaugural d’aquest dijous 2 de febrer, a càrrec de Mercè Mira, Presidenta de l’SCAF

30/01/2017

Tenim nova Comissió de Treball al Col·legi!  per acord de Junta de 25 de gener de 2017 s’ha donat llum verda al funcionament de la Comissió de Dret de Família de l’ICATER.

 

Aquesta serà una comissió de treball no permanent del nostre Col·legi amb la qual cosa pot estar integrada per tots aquells col·legiats que manifestin la seva voluntat de formar-ne part. Si us hi voleu apuntar, empleneu i envieu aquesta sol·licitud a la Secretaria de l’ICATER (secretaria@icater.org)

 

Com a inauguració de la activitat de la comissió s’ha organitzat una xerrada-col·loqui que anirà a càrrec de la nostra col·legiada M. Mercè Mira Cortadellas. La Sra. Mira  és presidenta de la SCAF (Societat Catalana d’Advocats de Família) i també és vocal de la junta de la AEAFA ( Asociación Española de Abogados de Familia).

 

Títol de la xerrada: La compensació econòmica per raó del treball.

Dia i hora: 2 de febrer a les 19h.

Lloc: Sala actes de l’Icater.

Preu: Gratuïta

Inscriviu-vos emplenant aquest formulari en línia  

 

Animem a tots aquells companys i companys que vulguin formar part de la Comissió a assistir-hi, per així entre tots fixar quins volem que siguin els objectius i funcions de la Comissió de Dret de Família de l’ICATER.

 

Més informació, Circular 05/2017 del 30 de gener de 2017