Nou pla pilot de foment de l’ús del català en l’àmbit de la Justícia: atents, col·legiats integrants del TOAD Icater!

29/12/2016

Benvolguts col·legiats/des integrants del TOAD de l’ICATER,

 

Com potser ja sabreu, en data 27 de desembre el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat un acord amb el Departament de Justícia per posar en marxa un programa específic de foment de l’ús del català en determinades actuacions professionals. Llegiu atentament la Circular adjunta.

 

Amb aquest objectiu de fomentar l’ús del català en l’àmbit judicial, s’inicia una prova pilot d’una durada prevista d’un any (o fins esgotar la partida pressupostària assignada) adreçada als advocats i advocades del Torn d’Ofici que voluntàriament s’hi vulguin acollir.

 

Consistirà en una percepció complementària de 14 euros per la presentació de determinats escrits redactats en llengua catalana (atenció que només meriten el complement aquells escrits coincidents amb els 26 mòduls de les actuacions del Torn d’Ofici especificades en l’annex del document-circular que us enviem adjunt).

 

Si voleu participar en aquesta prova pilot del Programa de Foment de l’Ús del Català, cal que us hi inscriviu prèviament.  Seguiu si us plau les indicacions que apareixen a la Circular adjunta que ha elaborat el Consell de l’Advocacia Catalana, i no oblideu revisar l’Annex per veure els mòduls que meritarien el complement dels 14 euros.

 

Vegeu aquí  la CIRCULAR I L’ANNEX REDACTATS PEL CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA amb les instruccions per donar-vos d’alta.