Notícies

#FormacióICATER sobre venciment anticipat i execucions hipotecàries, el 21 novembre amb Verónica Dávalos i el magistrat José M. Fernández Seijo, apunta’t!
 
11/11/2019

 

Vine a la #FormacióICATER del proper 21 de novembre!

El venciment anticipat i els seus efectes en les execucions hipotecàries, amb l’advocada Verónica Dávalos i el magistrat de l’AP Barcelona José M. Fernández Seijo.

 

Descobrirem de la ma d’aquests experts les darreres resolucions del TJUE, el TS i les novetats

Inscriviu-vos ara al I Congrés ‘Dret i animals’ del Vallès Occidental – el 29 de novembre, vine a aprendre sobre #DretAnimal a l’ICATER!
 
05/11/2019

 

La Comissió de Dret Animal del nostre Col·legi, juntament amb INTERcids (operadores jurídicos por los animales) organitzen el proper divendres 29 de novembre, al nostre Col·legi, el

I Congrés ‘Dret i animals’ del Vallès Occidental.

 

Ja podeu consultar aquí l’interessant programa i els/les ponents.

 

Inscriviu-vos-hi ara clicant aquí per només 20€. Places

Recorda, aquest dijous 17 d’octubre, Altermútua al Col·legi! I el dia 23, pots demanar hora per la Mutualidad. Truca’ns per demanar cita
 
14/10/2019

 

El Col·legi i les dues mutualitats d’advocats ofereixen un  servei  de consultes personalitzades a tots els col·legiats:

 

Cada 3r dijous de mes compteu amb la presència a les dependències del Col·legi de la delegada d’Altermútua, que atendrà de manera personalitzada totes les consultes que desitgeu formular-li. La propera jornada de consultes

Signat el conveni amb el Diari de Terrassa, aprofiteu-lo col·legiats i col·legiades! Subscripció a preu bonificat i anuncis gratuïts per a subscriptors/es!
 
08/10/2019

 

Aquest matí el degà de l’ICATER, Ignasi Puig, i el director general del Diari de Terrassa, Raul Sanz, han signat un conveni de col·laboració que creiem que pot ser molt beneficiós per als nostres col·legiats/des i que esperem que aprofiteu al màxim.

 

Penseu que és un diari amb una llarga i

Mòdul Civil de l’EPJ ICATER, comencem el 14 d’octubre. Vols formar-te o perfeccionar els teus coneixements en temes CIVILS? Ets a temps!
 
03/10/2019

 

El Mòdul de Dret Civil de l’EPJ ICATER comença el 14 d’octubre, i encara sou a temps de matricular-vos-hi, si voleu aprofundir en els molts temes que tracta aquesta branca del Dret (matèries que com a advocats/des ‘tocarem’ tots/es en un moment o altre).

 

Si voleu més informació sobre la matrícula,

Aquest dilluns dia 30/09, nova #conferenciadeloslunes sobre responsabilitat civil de l’advocat, apunta-t’hi ara gratuïtament!
 
27/09/2019

 

Conferencia de los lunes: Responsabilidad civil del abogado. Aspectos prácticos

Fecha: 30 de septiembre – 16.25 – 18.00
Lugar de celebración: Consejo General de la Abogacía Española Paseo de Recoletos, 13, MADRID.
Metodología: presencial y on line
Inscripción: Gratuita

 

INSCRIU-T’HI ARA CLICANT AQUÍ!

 

Programa de la sessió:

 

16:25.- Presentación de la sesión.

16:30.- RESPONSABILIDAD CIVIL DEL ABOGADO.

24 i 25 d’octubre: XVII Jornades de Dret de Família de Barcelona, inscripcions obertes!
 
26/09/2019

 

Us informem que la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) organitza les XVII Jornades de Dret de Família de Barcelona, sota el títol: “Algunes qüestions teòriques i altres molt pràctiques” i que se celebraran al Paraninf de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 585 de Barcelona)