Notícies

Notícies del JAAT, Joves Advocades i Advocats de Terrassa: presentada candidatura per a la seva Junta, voleu presentar candidatures alternatives? Fine 5 octubre
 
21/09/2022

Us comuniquem que s’ha presentat candidatura del JAAT (Joves Advocades i Advocats de Terrassa) i per això us informem que s’obre el termini de 15 dies naturals des de la present comunicació per poder presentar candidatures alternatives, mitjançant escrit que s’ha de comunicar al següent correu electrònic: vilaseca.susana@icater.org.

Què és i

#FormacióEnMediació: Guiatge efectiu de reunions amb alta participació. Amb Eva Sala i Gòdia i Isabel Mesas Jiménez. Dimecres, 28 de setembre de 17 a 19 h. Presencial a l’ICATER. Inscriu-t’hi ara!
 

De vegades ens trobem amb reunions en les quals hem de prendre decisions però el fet de que hi hagi molta gent entorpeix el diàleg i el procés: tothom vol dir-hi la seva, es fan grupets,  les persones intervinents no s’escolten entre elles, i no s’ acaben de posar d’

Presentació del llibre ‘La fe pública registral del Tratado de Derecho Civil’ el proper 20 de setembre a Barcelona, vine!
 
16/09/2022

Des del Deganat dels Registradors de Catalunya ens conviden a assistir gratuïtament, el proper dimarts dia 20 a l’Hotel Fira @Leonardo_Hotels, a la presentació del llibre ‘El Tomo X. La fe pública registral del Tratado de Derecho Civil‘, editat per @dykinsonlibros.

Es tracta d’una revisió del Manual de Derecho Civil

Obert el termini de presentació de sol·licituds per a la concessió de beques destinades a preparar l’accés a les carreres judicial i fiscal #fine5oct
 
15/09/2022

El Departament de Justícia, a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), va publicar ahir 14 de setembre al DOGC la convocatòria per a la concessió de beques, destinades a graduats en Dret residents a Catalunya, que vulguin preparar l’accés a les carreres judicial i fiscal.

La presentació de

Anàlisi de la STEDH de 28 de juny de 2022 dictada sobre l’assumpte M.D. i ALTRES vs. ESPANYA. En línia, dimecres 28 setembre, 16 h. Inscripcions obertes!
 

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, amb el títol ‘Anàlisi de la STEDH de 28 de juny de 2022 dictada sobre l’assumpte M.D. i ALTRES vs. ESPANYA’ que se celebrarà el dimecres 28 de setembre 2022 de 16 a 17:30 h en línia a través de

Kit digital: pla d’ajuts per subvencionar autònoms i pimes. Oberta la segona convocatòria
 
14/09/2022

Us informem que s’ha obert la segona convocatòria per sol·licitar els ajuts previstos al Kit digital per petites empreses (d’entre 3 i 10 empleats).  

Com recordareu, el Kit Digital és un pla d’ajuts impulsat pel Ministeri d’Assumpte Econòmics i Transició Digital que té com a objectiu subvencionar els autònoms i

Dilluns 19 de setembre, 16 h #EnLínia: La reforma concursal: modificaciones. Segunda Oportunidad. Conferencias de los Lunes. Amb anàlisi de les darreres novetats legislatives. Inscripció gratuïta per a lletrats/des.
 
13/09/2022

El proper dilluns 19 de setembre de 16.30 a 18 h, podeu seguir en línia, dins el cicle ‘Conferencias de los Lunes’ de #FormaciónAbogacía la formació ‘La reforma concursal: modificaciones. Segunda Oportunidad’.

Aquesta formació, organitzada per la Subcomisión de Derecho Mercantil y Concursal del Consejo General de la Abogacía, comptarà com