Notícies

Pagaments TOAD: avui 5 d’agost s’ha pagat el 100% de les actuacions justificades al juliol
 
05/08/2020

 

Bon dia i bones notícies, companys i companyes del #TOAD Icater!

 

Avui dimecres 5 d’agost hem transferit als vostres comptes les quantitats corresponents a les actuacions ben justificades del mes de juliol.

 

Benvinguts els pagaments d’estiu, oi? 🙂

 

Vols apuntar-te al Mòdul General (Torn d’Ofici) de l’Escola de Pràctica Jurídica?
 
03/08/2020

 

Iniciem el 14 de setembre les classes del Mòdul general de l’EPJ… i tu, vols apuntar-t’hi? T’interessa algun altre dels mòduls?

 

A la secció Escola de Pràctica Jurídica de la web trobaràs tota la informació, i si et queden dubtes o vols comentar-nos res, truca’ns a partir del 24 d’agost

Ja ha sortit el Newsletter ICATER de l’estiu 2020! No l’has rebut?
 
31/07/2020

 

Per tancar el mes i la temporada, i perquè els col·legiats i col·legiades comenceu les vacances d’estiu ben informats i informades, ahir 30 de juliol us vam enviar el Newsletter ICATER d’estiu 2020!

 

Esperem que l’hagueu rebut sense problemes i que el contingut us sigui útil.

 

Si no l’heu rebut al mail,

Horaris d’aquest agost ‘especial’ a l’ICATER
 
30/07/2020

 

Tot i que durant l’agost trobareu algunes dependències del Col·legi obertes, els horaris d’atenció als col·legiats i al públic en general varien una mica respecte dels habituals, us els detallem a continuació.

 

Aquest any, amb l’habilitació del mes d’agost de l’11 al 31, el personal del Col·legi es repartirà entre les

T’interessa el Compliance Penal? Wolters Kluwer ofereix als col·legiats i col·legiades ICATER un descompte del 10% només fins el 30 de setembre, aprofiteu-lo!
 
29/07/2020

 

Des de Wolters Kluwer ens ofereixen un descompte del 10% en el seu nou producte LA LEY COMPLIANCE PENAL, la seva nova revista en materia de compliment normatiu, Dret i empresa.

 

Dins la revista, de periodicitat trimestral, trobareu estudis i  opinió dels més destacats especialistes, actualitat i anàlisis d’interès professional, experiències

ATENCIÓ: com presentar còpies EN PAPER de les demandes i escrits telemàtics als jutjats de la Ciutat de la Justícia
 
27/07/2020

 

Durant les darreres setmanes, alguns companys i companyes que heu presentat telemàticament demandes i escrits adreçats a jutjats situats a la Ciutat de la Justícia ens heu reportat que us heu trobat amb algunes incidències per presentar les còpies en paper.

 

A alguns de vosaltres us han requerit que presenteu una

Ja podeu presentar la sol·licitud d’ajudes econòmiques del CGAE per a advocats i advocades afectats i afectades per la COVID-19
 
23/07/2020

 

ATENCIÓ, FINE 22 D’AGOST! 

 

El Ple del Consejo General de la Abogacía Española va aprovar la creació de l’anomenat FONDO DE AYUDAS COVID, una dotació econòmica per poder concedir ajudes de caràcter extraordinari als col·legiats i col·legiades exercents que s’hagin vist perjudicats/des amb motiu de la pandèmia COVID-19 i l’estat d’alarma