Màster d’Accés a l’Exercici de l’Advocacia ISDE-ICATER: oberta la inscripció per a l’edició 2015-2016 (inici: octubre)

30/07/2015

En virtut del conveni signat el passat mes d’abril entre el nostre Col·legi i l’ISDE, i amb la col·laboració de l’EPJ de l’ICATER, us oferim el Màster d’Accés a l’Exercici de l’Advocacia 2015-2016 que començarà el proper mes d’octubre i per al qual ja és obert el procés d’inscripció i accés.

 

Què és l’ISDE? Fundat a Barcelona el 1992, l’ISDE és un centre de formació jurídica especialitzada, que compta amb seus a Barcelona, Madrid i Nova York. Té acords de col·laboració acadèmica amb institucions de reconegut prestigi internacional com Columbia University, St. John’s University, la New York Law School, la Universitat de Florida i Cambridge University. En una recent classificació, l’ISDE va situar-se al número 4 del rànquing de les millors Escoles Jurídiques a nivell internacional.

 

logoIsdePer demanar més informació sobre el Màster i per sol·licitar-hi l’admissió, adreceu-vos directament a la Sra. Fàtima Gómez-Guiu, Coordinadora d’Admissions de l’ISDE (Tel. 663969754 – email: fgomez@isdemasters.com)

 

 

IMPORTANT: El nostre Col·legi NO GESTIONA les admissions al Màster, si voleu més informació o bé inscriure-us, heu d’adreçar-vos directament a la Coordinadora d’Admissions de l’ISDE.