Logotip professional per a advocats de l’ICATER i societats professionals: ajuda’ns a triar, vota per la proposta que més t’agradi de les 3!

01/02/2018

 

Des del Col·legi ja fa temps que estem treballant per respondre a la demanda que ens heu anat expressant els col·legiats en diverses ocasions: disposar d’un logotip professional que us identifiqui com a membres de l’ICATER i poder-lo utilitzar en les vostres comunicacions professional, atès que el logotip institucional del Col·legi no es pot fer servir per aquest ús.

 

Avui, fruit de moltes sessions de feina i de la col·laboració amb l’agència AD Comunicació, us presentem els tres logotips entre els quals triarem el definitiu que podreu sol·licitar-nos i utilitzar, si voleu, als vostres correus electrònics, documentació del despatx, etc.

 

Ser membres de l’ICATER suposa un valor afegit, i la utilització del logo que us acredita com a col·legiat/da en les vostres comunicacions us aportarà prestigi professional i també serà una garantia de seguretat per als vostres clients.

 

VOTEU CLICANT AQUÍ PER LA PROPOSTA QUE MÉS US AGRADI (1 vot per col·legiat) i el logotip que tingui més vots serà l’escollit! Teniu fins el 15 de febrer per votar.

Un cop tancat el període de votacions, us informarem de quin ha estat el logotip escollit publicant-lo a la web del Col·legi i us detallarem les passes que heu de seguir per demanar-nos-el al Col·legi per poder fer-ne ús.