L’ICATER s’adapta a l’RGPD, ja ens has donat el teu consentiment per rebre les nostres comunicacions? Fes-ho ara i des d’aquí!

29/05/2018

Col·legiat/da ICATER,

Per adaptar-nos al nou RGPD que comença a ser aplicable el 25 de maig, necessitem que ens donis el teu consentiment explícit per rebre el newsletter de l’ICATER, que començarem a enviar en breu i que recollirà informacions diverses relacionades amb l’activitat del Col·legi. El newsletter inclourà novetats del sector, promocions, activitats i esdeveniments.

CLIQUEU AQUÍ PER DONAR EL VOSTRE CONSENTIMENT

Així mateix, d’acord amb el RGPD, t’ informem que les teves dades personals es tractaran d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals per l’IL·LUSTRE COL·LEGI D’ADVOCATS DE TERRASSA, CIF Q0863009G, amb domicili a C/ Gabriel Querol, 21-23, CP 08221 Terrassa (Barcelona), tel. 93.780.13.66, fax 93.733.06.67, e-mail secretaria@icater.org, el qual actua com a Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar el servei de comunicacions d’ICATER, i amb base jurídica el teu consentiment. Les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades és dpd@icater.org, tfn. 635.044.976 i la mateixa adreça que la del responsable. Les teves dades no seran comunicades a tercers sense el teu consentiment, excepte ens obligui una disposició legal, però sí podran ser proporcionades a aquelles entitats que ens prestin serveis en la seva qualitat d’encarregada de tractament, com és el cas del servei prestat per Google Inc., amb servidors a EEUU i que per tant, suposa una transferència internacional de dades, però que compleix amb els estàndards que garanteixen el compliment de la normativa en protecció de dades vigent a la UE, inscrita a l’Escut de Privacitat, i que pot consultar al següent enllaç: https://www.privacyshield.gov/list. Mantindrem les teves dades fins que no revoquis la present autorització, i posteriorment durant el termini legal que es prevegi a cada moment la normativa en vigor per exigir qualsevol tipus de responsabilitat. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament o portabilitat de les teves dades, així com revocar el consentiment en qualsevol moment sense que allò afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada, mitjançant petició escrita a ICATER. En cas que no hagis obtingut contestació a l’exercici dels teus drets o no estiguis d’acord amb la mateixa, pots interposar la corresponent reclamació davant el Delegat de Protecció de Dades, o directament a l’autoritat de control de protecció de dades. Tens informació més detallada a la política de privacitat de www.icater.org.