Incidència a E-Justícia avui i ahir… a partir de dilluns 16 tindreu el certificat d’indisponibilitat a la web de l’Extranet del Professional

11/10/2017

Atenció: des del Departament de Justícia ens han informat a les 14:08 del dia d’avui (dimecres 11 d’octubre) de la següent incidència a E-JUSTÍCIA:

 

Us informem que, avui dia 11 d’octubre, un problema amb els components de signatura estan impedint als professionals presentar demandes i escrits telemàtics.

 

Procedim a activar el pla de contingència, en tant que no tenim previsió de resolució de la incidència pel matí del dia d’avui. Divendres dia 13 d’octubre us enviarem als mateixos destinataris un correu electrònic on adjuntarem el certificat d’indisponibilitat (col·legiats, si el necessiteu abans de dilluns truqueu-nos al Col·legi, 937801377) 

l dilluns dia 16 es publicarà al web de l’Administració de justícia aquesta mateix  certificat d’indisponiblitat. El professional haurà d’adjuntar el certificat quan torni a presentar per via telemàtica la seva demanda o escrit de termini.