I Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana: guardeu-vos la data! 22 i 23 d’octubre a Granollers

17/07/2015

La Comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana organitza el 22 i 23 d’octubre a Granollers el I Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana, que tractarà en la seva primera edició sobre la “Llibertat Religiosa i els Drets Humans”.

 

En un context on les societats són cada cop més plurals i diverses, el Consell de l’Advocacia Catalana vol contribuir a promoure el debat sobre la qüestió de la llibertat religiosa a Catalunya i a Espanya des d’un punt de vista jurídic.

 

En aquest sentit, el Congrés abordarà la normativa internacional que emmarca el dret a la llibertat religiosa a Europa, tractarà la normativa nacional sobre la llibertat religiosa i les sentències més significatives en aquest àmbit i, finalment, també farà referència al tema dels delictes contra la llibertat religiosa.

 

Aquest Congrés comptarà amb la participació i intervenció de professionals experts en la matèria procedents de l’àmbit institucional, l’acadèmic, la judicatura, l’advocacia, la fiscalia i les forces de seguretat, la qual cosa contribuirà a donar una visió general del tema.

 

L’assistència al Congrés serà lliure en la sessió del dijous 22 i tindrà un preu de 50€ per a la jornada del dia 23. Podeu trobar el programa i tota la informació per a la inscripció a la web del CICAC.