Heu rebut un missatge per renovar el vostre certificat digital ACA? Podria ser que l’haguessiu de renovar… o no! Us ajudem?

27/12/2018

 

Des de RedAbogacía ens han advertit que podríeu rebre (erròniament o no) un missatge indicant-vos la necessitat de renovar el vostre certificat ACA… Sembla que el sistema està enviant de forma AUTOMÀTICA els missatges aleatòriament, de manera que només podem saber SI HEU DE RENOVAR REALMENT, si fem això, un cop hagueu rebut el missatge:

 

  1. Si rebeu o heu rebut el missatge, contacteu-nos a la Biblioteca al 937801377 (de 9 a 15h fins el 7 de gener) i comprovem amb el nostre programa que realment el certificat és a punt de caducar
  2. Si és de debò, us indicarem com utilitzar l’eina online que indica el missatge i que serveix per renovar des del vostre ordinador.
  3. Només podreu renovar online si no ho heu fet mai abans (en línia).
  4. Per què? Perquè l’eina online detecta si ho heu fet abans i us diu (+ó-) ‘ep, tu ja vas renovar online un cop, ara hauràs d’anar al Col·legi’… llavors haureu de venir i ho farem aquí directament a la Biblioteca.
  5. En tot cas, si no ens trobeu o ho prefereiu, podeu trucar a Soporte ACA (902 41 11 41) si cal

 

El missatge és lleig i sembla desconfigurat… però tranquils que no és un virus! ;). El contingut és el següent:

_______________

  • Asunto: AVISO: Necesita renovar su firma electrónica ACA

Estimado colegiado/a: Como le informamos en un correo electrónico anterior, queremos recordarle que para poder seguir acreditando su condición de colegiado en Internet es necesario actualizar el certificado que se encuentra en su carné colegial antes del próximo 31 de Enero, ya que el certificado que actualmente se encuentra en su carné perderá su vigencia con posterioridad a la fecha señalada. Para actualizar su certificado digital ACA, es necesario que usted acceda con su carné colegial actual al sistema de renovación automático de certificados. Para ello, descárguese el Manual de Actualización http://demo.acabogacia.org/acaPublico/publica/renovacion/avisoInicioRenovacion.jsp, inserte su carné en el lector y pulse aquì: http://www.acabogacia.org/acaPublico/publica/renovacion/avisoInicioRenovacion.jsp

A través de este enlace, le guiaremos de forma sencilla, rápida y automática a través del proceso de actualización. De este modo, usted podrá renovar su certificado cómodamente y sin moverse de su despacho. Se durante el proceso le surguiera cualquier problema, no dude en contactar con nosotros en el teléfono 902 41 11 41.

Con posterioridad al 31 de Enero, la renovación deberá realizarla personándose presencialmente en su Colegio con el carné colegial ACA.

Aprovechamos la ocasión para saludarle muy cordialmente. Autoridad de Certificación de la Abogacìa – ACA –

 __________________