Fins el 3 de març, inscripcions a preu reduït al 1r Congrés Interprofessional de Mediació que es celebrarà el 10 i 11 de març a Sabadell!

19/02/2016

 

 

La Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana organitza, els propers 10 i 11 de març, el 1er Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, que es celebrarà a Sabadell, a l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Carrer d’en Font, 25).

 

Feu una ullada al vídeo promocional del Congrés que ha elaborat el comitè organitzador!

 

Recordeu que la inscripció a aquest Congrés és oberta a tots els advocats i advocades (siguin o no mediadors) i també a totes les professions vinculades a la Mediació.Fins el proper 3 de març podeu gaudir de la inscripció a preu reduït!

 

Podeu trobar tota la informació del Congrés, dels preus i terminis d’inscripció i dels continguts i ponències a la web del Congrés: https://congresomediacioninterprof2016.cicac.cat.


 

Els companys/es mediadors/es, tingueu present que l’assistència a aquest Congrés us permetrà acreditar 14 hores de formació continuada en mediació davant del Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat.