Entrada en vigor, el 2 d’octubre, de la nova Llei de Procediment Administratiu: a la Biblioteca del Col·legi ja estem preparats per rebre-la!

08/09/2016

 

Com potser ja sabeu, a finals de juliol va entrar en vigor la DF3a de la Ley Orgánica 7/2015 del Poder Judicial que modifica el recurs de cassació contenciós-administratiu.

Completant -al menys de moment- la reforma en la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa, el proper 2 d’octubre entrarà en vigor la Ley 39/2015 del Procedimiento Administrativo Común y la Ley 40/2015 de Régimen Jurídico del Sector Público.

Aquestes reformes afecten, entre d’altres, les reclamacions en les què es demana responsabilitat patrimonial de l’Administració.

Per ajudar els nostres col·legiats i alumnes de l’EPJ a estar al dia, a la Biblioteca del Col·legi durant aquest estiu ja hem actualitzat el nostre fons bibliogràfic sobre la matèria, i ja el teniu a la vostra disposició per consulta a la Biblioteca o per endur-vos-el en préstec.

Si voleu veure quins títols hem adquirit, accediu a la prestatgeria virtual sobre noves adquisicions en procediment administratiu i contenciós-administratiu que us hem preparat, feu-hi una ullada!!! 

 –

Us esperem a la Biblioteca!  Accediu des d’aquí al portal virtual de la BiblioIcater