Els nous membres de la Junta prenen possessió dels seus càrrecs durant l’Assemblea general

19/12/2014

Aquest matí, en el decurs de l’Assemblea General Ordinària durant la qual la Tresorera Carme Oriol ha presentat els Pressupostos del Col·legi per al 2015, s’ha produït el relleu entre els càrrecs de la Junta sortint i els entrants.

 

Els nous membres de la Junta de Govern que han pres possessió dels seus càrrecs  han estat Ignasi Puig, nou degà, Jaume Sales, nou vicedegà, Mireia Labarías, Diputada 3a, Dolors Teulé, Diputada 6a, Elisabet d’Hongria Planas, Bibliotecària-Comptadora, i Pere Molina, Secretari.

 

En nom dels membres sortints de la Junta anterior, Miquel Sàmper (degà), Jaume Ricart (vicedegà), Carla Palet (Bibliotecària-Comptadora) i Ana Larraínzar (Secretària), el degà sortint ha dirigit unes paraules d’agraÏment a l’Assemblea per la confiança dipositada en la Junta durant els últims vuit anys.

 

El nou degà, Ignasi Puig, que ha agraït la tasca dels membres sortints, ha expressat la seva intenció de seguir treballant pel Col·legi i els col·legiats, comptant amb la confiança de tot el col·lectiu.