El Col·legi signa un conveni amb ISDE per a la realització del Màster d’Accés a l’Exercici de l’Advocacia

20/04/2015

El nostre degà, Ignasi Puig Ventalló i Jorge Pintó Sala, President de lInstitut Superior de Dret i Economia (ISDE), han signat avui un conveni pel qual ISDE i l’ICATER oferiran conjuntament, a partir del proper curs acadèmic, el títol d’accés a l’exercici de l’advocacia.

 

Aquest màster d’accés és d’obligatòria realització, si es vol exercir la professió d’advocat tal com estableix la Llei 34/2006, de 30 de octubre, i el seu Reglament, aprovat mitjançant el Reial Decret 775/2011, de 3 de juny, d’accés a las professions d’Advocat i Procurador dels Tribunals.

 

Tant la docència com les pràctiques es realitzaran a la seu catalana d’ISDE, al districte 22@ de Barcelona i a la seu de l’ICATER a Terrassa. L’alumnat, que serà local i internacional, rebrà una formació global que combinarà la projecció internacional d’ISDE amb la presència influent de l’ICATER al món professional, social i econòmic del Vallès Occidental, una de les àrees econòmiques de més importància a Catalunya i a l’estat.

 

ISDE i l’ICATER crearan un ens de coordinació, direcció i seguiment del curs. Al professorat altament qualificat d’ISDE, amb professionals d’àmplia experiència en el món del Dret, s’hi sumarà la contrastada capacitat docent de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’ICATER.
Per a Ignasi Puig Ventalló, degà de l’ICATER, l’acord “lliga el Col·legi d’Advocats de Terrassa a una escola nascuda a Catalunya i reconeguda a nivell internacional al mateix temps que permet incrementar l’activitat formativa del nostre Col·legi”. Per la seva part, el president d’ISDE, Jorge Pintó, ha afirmat en el moment de la signatura del Conveni que “una institució com l’ICATER aporta molt a ISDE, professionals de qualitat, propers a l’economia real i una institució de prestigi referent al país dins el món jurídic”.

 

Sobre l’Institut Superior de Dret i Economia – ISDE: Fundat a Barcelona el 1992, l’ISDE és un centre de formació jurídica especialitzada, que compta amb seus a Barcelona, Madrid i Nova York. Té acords de col·laboració acadèmica amb institucions de reconegut prestigi internacional com Columbia University, St. John’s University, la New York Law School, la Universitat de Florida i Cambridge University.

 

A més, ofereix juntament amb la Universitat Carlos III de Madrid el Màster d’Accés a l’Advocacia, aconseguint ser el centre de formació que ha obtingut un major nombre d’estudiants aprovats en la primera convocatòria de l’examen d’Estat. A més, ISDE s’ha convertit en centre adscrit a la Universitat Complutense de Madrid per posar en marxa la doble titulació de Grau en Dret i Màster en Advocacia Internacional.