Demà, 2a sessió del Cicle de Cinema i Drets Humans: Treball i DDHH, amb conferència del Prof. Eduardo Rojo i Col·loqui amb directors de Nada, S.A. (drama d’un aturat)

19/05/2015

Demà dimecres, a partir de les 19h, tindrà lloc la 2a sessió del Vè Cicle de Cinema i Drets Humans a la Sala d’actes del nostre Col·legi. Aquesta sessió es centrarà en el tema “El treball i els Drets Humans”.

 

Comptarem amb la presència del Professor Eduardo Rojo Torrecilla, Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UAB, que pronunciarà, la conferència: 2015: què es avui el món del treball? Quina és la seva realitat i quines son les perspectives de futur?

 

Parlarà del món del treball cada vegada més canviant, dels problemes de bona part de la població treballadora (precarietat, pèrdua de drets…) i de les perspectives de futur per tractar de redreçar la situació actual per tal de garantir l’exercici dels DDHH.

 
La conferència es farà després de la projecció del documental NADA, S.A. (15 min) Drama d’un aturat, amb la participació dels seus directors: Albert Pintó (professor de l’ESCAC) i Cayetano Casas, “Caye” (Caricaturista del Diari Sport).

 

Us esperem a tots!