Convocats els VI Premis DDHH ICATER, coneixes algú o alguna institució que se’ls mereixi? Presenta’ns-els!

24/09/2020

 

VI PREMIS DDHH ICATER 2020: convocatòria

 

Presenteu-nos els/les vostres candidats/es a rebre’ls emplenant el formulari fins el 31 d’octubre de 2020

 

La Junta de Govern convoca el 6è PREMI DRETS HUMANS ICATER 2020 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l`ONU a l`any 1948.

 

D’acord amb les BASES d’aquest premi, que podeu trobar a la web del Col·legi s’atorgaran dos distincions:

 

  • Un premi serà destinat a una persona física o jurídica am domicili o seu a l`àmbit territorial col·legial, que s`hagi distingit per la defensa dels drets humans.

 

  • L’altre premi serà destinat a una persona col·legiada a l’ICATER que hagi defensat a algun/a justiciable en temes vinculats als drets humans o que s’hagi distingit durant la seva carrera per dur a terme diverses tasques en favor de la promoció o defensa dels Drets Humans.

 

Seran els propis col·legiats i col·legiades qui podran proposar les persones que creguin mereixedores d’aquests reconeixements.

 

Podeu proposar els vostres candidats  des d’avui mateix i fins el dia 31 d’octubre entrant a aquest formulari, adjuntant una breu descripció dels mèrits del candidat o candidata elegible.

 

Abans del dia 10 de novembre, la Junta de Govern resoldrà ambdós premis i en donarà publicitat el dia 15 de novembre.