La Comissió de Drets Humans de l’ICATER manifesta el seu ferm suport a PROACTIVA OPEN ARMS

22/03/2018

 

La Comissió de Drets Humans de l’ICATER vol manifestar el seu ferm suport a PROACTIVA OPEN ARMS davant la injustificable decisió de la Fiscalia de Catania de confiscar preventivament el seu vaixell al port de Pozzalo (Itàlia) per haver procedit al rescat de persones que es trobaven en aigües del Mediterrani, actuació que de cap de les maneres pot titllar-se d’acte comès per “ associació criminal favorable a la immigració clandestina”.

La tasca de PROACTIVA OPEN ARMS, a favor dels drets humans del immigrants, sempre ha estat mereixedora del nostre suport i admiració, fet pel qual l’any 2017 va rebre el donatiu solidari del nostre Col.legi.

També volem destacar la seva especial col.laboració amb l’ICATER en diferents ponències realitzades en el marc  del “Cicle de Cinema i Drets Humans 2016” i l’acte del “Premi Drets Humans ICATER 2015”.

De cara al proper “Cicle de Cinema i Arts Escèniques 2018”, la Comissió de Drets Humans de l’ICATER està organitzant un acte amb  finalitat de recaptar fons que seran destinats a aquesta ONG.