Carnets ACA d’advocat/da ICATER, campanya de renovació 2019: has rebut un correu de RedAbogacía dient-te que l’has de renovar?

15/11/2019

 

Com segurament sabeu, els certificats electrònics que us permeten signar digitalment i identificar-vos com a lletrades/lletrats a les plataformes telemàtiques (E-Justícia, Lexnet, plataformes de l’Administració…) tenen una caducitat de 3 anys.

 

En els darrers dies, potser heu rebut un correu des de @RedAbogacía indicant-vos que heu de renovar el vostre certificat electrònic (incorporat al vostre carnet ACA com a col·legiat/da a l’ICATER). Aquest mail s’envia automàticament des de RedAbogacía 30 dies abans que caduqui el certificat, per evitar que us trobeu d’un dia per l’altre sense poder-lo utilitzar [nota: si voleu comprovar si està proper a caducar o no, podeu fer-ho amb l’eina Bit4id]

 

Si heu rebut aquest correu indicant-vos que cal renovar, podeu estar en una d’aquestes dues situacions:

 

1) El vostre certificat es pot renovar en línia (i gratuïtament) sense haver de venir al Col·legi, en aquest enllaç trobareu l’eina de renovació. IMPORTANT: no ho deixeu pel darrer dia, només es poden renovar d’aquesta manera els certificats en vigor! (és un procés senzill, però si us cal ajuda, veniu a la BiblioICATER!)

 

2) Si ja fa més de 5 anys que vam emetre el vostre carnet per primer cop, NO PODREU renovar en línia el vostre certificat electrònic. En aquest cas, rebreu un correu de @RedAbogacía que us indicarà que heu de contactar amb el Col·legi PER FER-VOS UN CARNET NOU (que incorporarà, naturalment, un certificat electrònic nou)