Carnet ACA d’advocat/da ICATER, l’heu de renovar durant l’estat d’alarma? Seguiu aquestes instruccions

04/05/2020

Comunicació  ICATER núm. 25/2020 –  4 de maig de 2020

 

Com segurament sabeu, els certificats electrònics que us permeten signar digitalment i identificar-vos com a lletrades/lletrats a les plataformes telemàtiques (E-Justícia, Lexnet, plataformes de l’Administració…) tenen una caducitat de 3 anys des de la darrera renovació, però ateses les mesures derivades de l’estat d’alarma, els terminis i el procés de renovació s’han adaptat per tal que no us trobeu que no podeu renovar el vostre certificat

 

Si el vostre certificat caduca properament,  potser rebreu en els propers dies un correu des de @RedAbogacía indicant-vos que heu de renovar el vostre certificat electrònic (incorporat al vostre carnet ACA com a col·legiat/da a l’ICATER).

 

Excepcionalment durant l’estat d’alarma, aquest mail s’envia automàticament des de RedAbogacía 60 dies abans que caduqui el certificat (normalment són 30 dies) per evitar que us trobeu d’un dia per l’altre sense poder-lo utilitzar [nota: si no heu rebut cap mail però us voleu assegurar i voleu comprovar si el vostre carnet està proper a caducar o  no, podeu fer-ho amb l’eina Bit4id]

 

NOMÉS si heu rebut aquest correu indicant-vos que cal renovar o bé no l’heu rebut, però heu descobert que caduca en menys de 60 dies, el que heu de fer és el següent:

 

RENOVAR EN LÍNIA  (i gratuïtament) sense que des del Col·legi  haguem d’intervenir-hi. La renovació es fa descarregant l’aplicació, que està disponible tant per Windows com per a MAC. en aquest enllaç trobareu l’eina de renovació.

 

IMPORTANT: no ho deixeu pel darrer dia,només es poden renovar d’aquesta manera els certificats en vigor!

 

És un procés senzill,  si us cal ajuda, contacteu-nos a la BiblioICATER! (mails biblioteca@icater.org o documentacio@icater.org) .

 

Seguim en línia per ajudar-vos!