Biblioteca Jurídica On-line Sepin, ja a la part privada de la web! Avui començarem a enviar-vos les contrasenyes al vostre mail personal

18/07/2017

 

El Col·legi ha signat un acord amb Sepin Editorial en virtut del qual tots els col·legiats exercents tindreu a partir d’ara accés a la Biblioteca Online Sepin des de la part privada de la nostra web col·legial, www.icater.org.

 

La Biblioteca Online de Sepin inclou més de 1000 monografies temàtiques amb jurisprudència, doctrina i formularis permanentment actualitzats, i anualment s’hi afegeixen uns 200 títols nous… i ara estaran al vostre abast per poder-los consultar i descarregar lliurement (en pdf o word, també) als vostres ordinadors o dispositius mòbils.

 

Per utilitzar la Biblioteca Online Sepin heu de fer el següent:

  • Un cop allà aneu a l’accés a Biblioteca Online SEPIN.
  • Us trobareu ara a la web del producte, on caldrà que introduïu el login i password que us enviarem a cadascun de vosaltres per correu electrònic. Si no el rebeu al llarg d’aquesta setmana, truqueu a la Biblioteca o envieu un mail a documentacio@icater.org i us el donarem.
  • ATENCIÓ: En cas que sigueu ja clients de SEPIN, el login sí que canviarà però el password que heu d’utilitzar és el que ja teniu per entrar als seus productes. Si no el recordeu, trobareu un botonet dels de “recordar contrasenya” al portal.

 

Des del Col·legi entenem que l’acord que hem signat amb SEPÍN per posar al vostre abast la Biblioteca Online Sepín servirà per completar l’oferta EN LÍNIA de Documentació jurídica interessant per als nostres col·legiats, que com sabeu, podeu complementar sempre amb la Biblioteca del Col·legi i els seus serveis, presencials i virtuals. Els recordeu? Aquí els teniu!

 

Animeu-vos a utilitzar la Biblioteca Online Sepin, és un producte que us serà molt útil per contingut i actualització de totes les monografies que publiquen!