Avui neix la Comissió de Dret Animal del nostre Col·legi. Tots els col·legiats i col·legiades us hi podeu apuntar, us esperem!

22/01/2016

 

El nostre Col·legi ha aprovat la creació de la Comissió de Dret Animal de l’ICATER, promoguda per un grup de col·legiats interessats en la defensa i la protecció dels animals, encapçalat per les lletrades Cristina Bécares Mendiola i Irene Garcia Collell.

 

La nova Comissió vol ser un grup d’estudi i anàlisi dels avenços legislatius i jurisprudencials en aquest camp emergent del Dret i contribuir a la formació específica en la matèria, entenent que es tracta d’una matèria transversal en la què conviuen el Dret Administratiu, el Dret Civil i el Dret Penal.

 

Un altre dels objectius que proposa la Comissió és vetllar pel compliment de la normativa aplicable i presentar al·legacions, si s’escau, en les disposicions legals que es plantegin relacionades amb Dret Animal, col·laborant amb l’Administració Pública, els ens i les organitzacions que treballen en aquest camp.

 

Tots els col·legiats que estigueu interessats a formar-ne part, si us plau, empleneu aquest formulari automàtic. Properament comunicarem per correu electrònic als inscrits la data de la primera reunió de la Comissió.