Avui 25 de novembre el degà Ignasi Puig, la regidora de l’Ajuntament de Terrassa Maruja Rambla i la presidenta de la Comissió DDHH han inaugurat l’Exposició 11 vides, 11 maletes

25/11/2016

 

L’exposició, que es pot visitar a l’Arxiu Municipal de Terrassa (C/Pantà, 20) de dilluns a divendres de 9 a 15h i el dimecres també de 16 a 18h, s’ha inaugurat aquest matí.

Hi han assistit el nostre degà, Ignasi Puig, la regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa, Maruja Rambla, i la presidenta de la Comissió de Drets Humans de l’ICATER, Dolors Teulé.

En els breus parlaments que han dirigit als assistents en el moment d’inaugurar la mostra han destacat la originalitat d’aquesta exposició, que no mostra ni grans xifres ni grans estadístiques, sinó que incideix en la personalització, en fer-nos conèixer la història de persones concretes: què els ha passat, que s’han endut, com se senten… a través del poc que han pogut posar en una maleta. El degà ha dit que li semblava que la maleta podria considerar-se “la pàtria” d’aquestes persones.

 

La mostra és oberta fins el 14 de desembre, i s’espera que hi puguin passar tots els visitants -escolars inclosos- interessats en temes socials i sensibilitzats amb el drama que segueixen vivint totes les persones que han d’abandonat per força el seu país.