Apunteu-vos al programa ‘T’agradarà llegir en català’ per rebre revistes en català per a les vostres sales d’espera!

20/09/2019

 

El Consell de l’Advocacia Catalana promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional. Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha adherit per segon any consecutiu al programa ‘T’agradarà llegir en català’ que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’editors de revistes i digitals, APPEC, i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

 

El programa consisteix en oferir a un col·lectiu (en aquests cas, el de l’advocacia) una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos.

 

En el marc d’aquest programa, i per fer conèixer la diversitat i qualitat de les revistes en català, l’APPEC ha seleccionat un recull de mostres de diferents revistes que ja han estat publicades, equivalents a 4.050 exemplars en total, que us oferim de forma gratuïta (i si els continguts agraden, el col·legiat és lliure de fer la subscripció a partir del 2020 entenent que llavors aquesta subscripció ja no seria gratuïta).

 

Si hi esteu interessats, heu d’emplenar i enviar al més aviat possible aquesta butlleta per correu electrònic a serveilinguistic@cicac.cat (compteu que hi ha 180 inscripcions/mostres disponibles). Les inscripcions es realitzaran per estricte ordre d’arribada.

 

 

Aquestes són les condicions, que heu de tenir presents en el moment d’inscriure-us al programa:

  • Des de l’APPEC enviaran una tramesa de 30 revistes en total en català a cada col·legiat inscrit al programa (15 al setembre i 15 al desembre), per tal que les tinguin a la sala d’espera del despatx.
  • L’advocat o advocada que s’hi inscriu es compromet a deixar les revistes en lloc visible del despatx, amb la finalitat que els clients i el personal del despatx pugui consultar-les.
  • Les revistes han estat publicades fa temps (és a dir, és una mostra d’exemplars que ja no es poden vendre), però, per temàtica, no estan caducades (cuina, natura, història,….).

 

Us agradarà llegir en català!