Activitat de Tardor de la Comissió Lúdico-esportiva ICATER: apunteu-vos a la visita guiada -gratuïta- al Parc Audiovisual de Terrassa! (16 novembre, 10-12h)

08/10/2018

 

Un trimestre més, els companys i companyes de la Comissió Lúdico-esportiva del Col·legi han  preparat una activitat perquè no només de feina viuen els advocats, i aquest és un bon moment per contactar amb companys de feina… fora de la feina!

L’activitat prevista per aquesta Tardor us portarà a conèixer, si voleu, i de forma gratuïta, un dels llocs que estan agafant més volada de la nostra ciutat, tant com a hub d’empreses innovadores com també com a centre de produccions audiovisuals de qualitat i de renom internacional. No us ho perdreu, no? Veniu? 

Estem parlant… d’una VISITA GUIADA AL PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA

– Data: el proper 16 de novembre, divendres. De 10 a 12h aprox.

– Places limitades als 25 primers inscrits!

 

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

 

Què farem durant la visita?

La visita consisteix en recórrer les següents instal·lacions del Parc: zones de l’edifici remodelat de l’antic hospital on actualment funcionen les nostres oficines i clúster empresarial, sala temàtica amb material de rodatges dels films rodats al Parc, jardins i capella remodelada i plató 4, EN EL CAS QUE NO ESTIGUI OCUPAT AMB UNA PRODUCCIÓ.

La possibilitat d’accedir a un rodatge o gravació no és possible per temes de confidencialitat i pel volum de treball natural de una producció. Durant la visita no s’accedeix a les zones de l’antic hospital, per temes de seguretat. Només als espais remodelats.

Durant la visita s’explica la història de l’hospital del Tòrax, els començaments del Parc Audiovisual i la indústria audiovisual actual; descripció dels rodatges acollits fins ara amb material de les produccions (atrezzo, pòsters…); usos de la capella restaurada (antigament i ara) i característiques d’un plató amb especificacions tècniques.

La durada aproximada de la visita és de dues hores.