20 de juny: Trobada d’exalumnes de la UAB: Torna al Campus!

20/05/2014

El divendres 20 de juny pròxim, al vespre, es celebrarà la primera Trobada Alumni de la UAB, sota el lema “Torna al Campus!”, amb l’objectiu de reunir els titulats i titulades per la UAB.

 

La trobada constarà de diverses activitats que permetran redescobrir el campus i l’activitat que se’n fa a la Universitat d’avui. Per aquest motiu, des d’ALUMNI UAB s’ha programat un recorregut guiat pel campus en un Bus turístic que inclourà una fotografia de grup a les Columnes de la UAB i un acte institucional a la Torre Vila-Puig, presidit pel rector, que inclourà la conversa “Impacte social de la recerca. Com es comunica?” a càrrec de dos alumni de la UAB: la periodista Mònica Terribas i el científic Miquel Osset.

 

També es lliurarà el premi Alumni UAB 2014, amb el que es vol premiar un antic alumne que hagi destacat a la seva professió o hagi desenvolupat un projecte de valor per la societat;  i, per finalitzar, un refrigeri amb música per compartir una estona entre antics companys i professorat.

 

Adjuntem l’enllaç al web on hi trobareu el programa i el formulari d’inscripció. Per a més informació podeu contactar amb la Sra. Marta Vidal (Marta.Vidal@uab.cat), coordinadora d’Alumni UAB. T. 93 586 8103.

 

Esperem que la trobada sigui tot un èxit!