19 d’octubre, a Vic: IX Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia: “La Fiscalia i l’Ús del Català”. Inscriviu-vos-hi gratuïtament!

08/10/2018

Us informem que el proper 19 d’octubre la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza, amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Vic, la IX Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia: “La Fiscalia i l’Ús del Català”.

 

Enguany la trobada es fa a Vic i té com a objectiu reflexionar sobre el paper que juga la llengua catalana des de la universitat fins al jutjat, incloent-hi la fiscalia. L’acte està format per una conferència central sobre els drets lingüístics, que va seguida d’una taula rodona en què s’escoltaran les diverses opinions sobre el tema.

 

També hi ha programat, a l’inici de la jornada, un acte en record del company Santi Pons Hita. L’acte, que compta amb el suport del Departament de Justícia i de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu (Rambla Hospital, núm. 11, Vic).

 

L’assistència a la jornada és gratuïta, si bé us agrairem que us hi inscriviu prèviament mitjançant l’adreça electrònica serveilinguistic@cicac.cat o telefònicament al 934 875 068 per tal de poder controlar l’aforament.

 

Vegeu aquí el PROGRAMA COMPLET DE LA JORNADA