El 14 d’abril, la Comissió Lúdica organitza sortida nocturna a La Mola, vens? Inscripcions obertes! #MolaLaNuit2018

12/03/2018

 

La Comissió Lúdico-esportiva de l’ICATER organitza una nova sortida nocturna a La Mola, com ja vam fer l’any passat, ens sembla una gran idea per encetar aquesta Primavera del 2018, i aquest cop, l’organitzem conjuntament amb el Col·legi de Procuradors de Terrassa.

 

La sortida es farà el dissabte 14 d’abril, tots els col·legiats (i acompanyants, si voleu) interessats cal que feu la inscripció mitjançant el formulari automàtic, on trobareu també el menú del sopar al restaurant (28€ IVA inclòs, que haureu de PAGAR DIRECTAMENT AL RESTAURANT, el Col·legi no girarà cap càrrec pels tiquets). Detalls:

 

 

 

  • Quan arribem soparem al Restaurant, penseu que hem de fer reserva i per això us demanem que us hi inscriviu abans del 6 d’abril. Aquí teniu el formulari!

 

  • Consells: Porteu aigua per hidratar-vos si us cal durant la pujada. També és convenient portar llanterna o frontal i roba i calçat adequat… no és alta muntanya, però és muntanya. Si plovisqueja o amenaça pluja, porteu capelina (o xubasquero o similar).

 

  • Responsabilitat: la inscripció i la participació en aquesta sortida és voluntària i qualsevol responsabilitat derivada d’aquesta participació recau únicament en la persona inscrita, sense que es pugui reclamar a l’ICATER per eventuals lesions, danys o perjudicis que el participant pugui ocasionar-se a ell o a tercers.