Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa
Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

  • Bufet d’advocats de Terrassa en matèria Civil, Laboral i Penal, precisa

Passant o becari, a poder ser col·legiat o pendent de col·legiar-se

        – S’ofereix formació completa i retribució segons vàlua

Horari de 9 a 13h

Interessats, contacteu amb aquest mail al més aviat possible: zaragoza.gutierrez@icater.org

Publicació de l'anunci: setembre 2017

 

  • INCORPORACIÓ IMMEDIATA! Cerquem advocada jove, acabada de llicenciar, per fer tasques administratives, contractes, assistència a signatures d’escriptures, control d’expedients, pbc (prevenció blanqueig de capitals). Treballem entre d’altres amb la SAREB, Altamira, BMN, etc… (gestores d’entitats bancàries)

– Oferim: formació a càrrec de l’empresa, alta SSC, jornada completa.

– Condicions econòmiques a convenir.

INTERESSADES, CONTACTEU AMB Mercè Badrenas, Tel. 699 06 75 06

Publicació de l'anunci: juny 2017

_

 

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

 

⇒M’ofereixo a col·laborar: Advocat egarenc en exercici establert, col·legiat i integrat en un despatx de Còrdova, ofereix col·laboració professional per a actuacions processals que companys de l’ICATER hagin de dur a terme davant totes les jurisdiccions a Còrdova i província o a Sevilla, Jaén, Málaga, Granada, Ciudad Real i Badajoz

Contacteu amb: Ismael Ibarra Mirada (Tels. 639 986 951 – 957 491 525, email: ismael.ibarra@icacordoba.es)

 

Publicació de l'anunci: setembre 2017

 

⇒Oferim: Espai de treball (taula) i per realitzar visites a despatx Zona Centre de Terrassa (Pça. Mossèn Jacint Verdaguer): Preu: 150€ mensuals (IVA inclòs) o bé dret a ús sala de visites, domicili, impressores i fax. Preu: 75€ mensuals (IVA inclòs)

Contacteu amb: Susanna (Tel. 638 829 157)

 

Publicació de l'anunci: juny 2017

 

⇒Oferim:  Despatx molt cèntric, perfectament equipat i amb tots els serveis, especialitzat en Dret Laboral i Mercantil, disposa d’espai per compartir amb altres advocats i professionals de qualsevol especialitat Màxima confidencialitat.

Contacteu amb: Tel. 93 780 77 86

 

Publicació de l'anunci: abril 2017

 

 

⇒Oferim:  Espai per treballar i per realitzar visites a despatx en local a peu de carrer, amb recepció i sala de visites compartida, situat a Terrassa, zona Vallparadís. Preu: 150€/mensuals

O bé com a oficina virtual per domiciliació professional i per rebre visites. Preu: 75€/mensuals

Contacteu amb: guardiola.latorre@icater.org o bé amb   delaguila.artes@icater.org 

 

Publicació de l'anunci: gener 2017