Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa
Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Ofertes de treball i altres ofertes

Dins aquesta secció es publicaran les ofertes de treball i d’altres ofertes que ens feu arribar les empreses, les institucions i els col·legiats. Podeu enviar-nos-les a l’adreça electrònica secretaria@icater.org. Les dades que apareixeran a l’oferta seran les què ens proporcioneu en el vostre correu, i el Col·legi només hi intervindrà com a “publicitador” de l’oferta, en cap cas farà de mitjancer.

busquesfeinaOFERTES DE TREBALL

A l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat busquen advocats/des!

Presentació de sol·licituds del 8 al 27 de febrer:

  • Tècnic superior en dret de Serveis Territorials.
  • Tècnic superior en dret de Serveis Jurídics

Trobareu tota la informació en els següents enllaços:

https://www.olesademontserrat.cat/ca/pl44/seu-electronica/oferta-de-treball/id1423/oferta-borsa-de-treball-temporal-de-tecnic-superior-en-dret-de-serveis-territorials.htm

https://www.olesademontserrat.cat/ca/pl44/seu-electronica/oferta-de-treball/id1424/oferta-de-treball-d-un-lloc-temporal-de-tecnic-superior-en-dret-de-serveis-juridics.htm

Publicació de l'anunci: febrer 2018

_

 

  • Parcs i Jardins de Barcelona, Institut Municipal, obre convocatòria de fins a 5 places de Tècnic 2 (Branca Dret) per a la seva Borsa de treball, adscrits a la Direcció d’Espais Vers i Biodiversitat de Parcs i Jardins.

Per conèixer les funcions del lloc de treball, els requisits, la documentació i els terminis de presentació, afanyeu-vos a consultar la Convocatòria Oficial, apareguda al DOGC del passat 27 de desembre de 2017.

INTERESSATS/DES, consulteu la convocatòria AQUÍ.

Publicació de l'anunci: gener 2018

_

  • Bufet d’advocats de Sabadell busca advocat/da laboralista per a exercir de Cap de Departament Laboral

El perfil correspon a una persona Llicenciada en Dret, amb especialitat en Dret Laboral, que aporti experiència tant en l’àmbit de l’advocacia com en l’àmbit de l’assessoria, com a Cap del Departament Laboral. Busquem per tant, un perfil polivalent, amb experiència en litigis laborals però alhora, capaç de liderar un Departament Laboral (Nòmines, contractació, Seguretat Social) i dirigir un equip humà. L’empresa ofereix un projecte de carrera sòlid, un entorn de treball altament qualificat i enriquidor, donant la màxima autonomia de gestió i possibilitats de creixement professional.

Requisits:

  • Llicenciat/ada en dret, especialitat Dret Laboral
  • Aportar 5 anys d’experiència prèvia en ambdues funcions
  • Carnet de conduir
  • Estar col.legiat
  • Sòlids coneixements de nòmina i gestió laboral

INTERESSATS/DES, remeteu si us plau currículum al mail rrhh@arimanys.cat

Publicació de l'anunci: gener 2018

_

  • Bufet d’advocats de Terrassa busca:

Advocat/da mínima experiència acreditada.

– Recent graduat/da, o estudiant darrers cursos de Dret

INTERESSATS/DES, remeteu si us plau currículum al mail mailpergest@gmail.com

Publicació de l'anunci: novembre 2017

_

 

_

 

_

 

borsa-de-treball1BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ INTERCOL·LEGIAL

També podeu accedir a la Borsa de Treball que va crear, el gener 2014, l’Associació Intercol·legial. S’hi publiquen anuncis de tots els sectors professionals col·legiats, segur que trobeu oportunitats de treball!

 

ATENCIÓ: Algunes de les ofertes publicades a la Borsa de Treball Intercol·legial per l’ICAB són d’accés restringit als col·legiats a l’I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona inscrits a la seva Borsa de Treball. Tanmateix, les ofertes que publica l’ICAB per a Llicenciats en Dret i Secretariat Jurídic són obertes a tothom que s’hi vulgui inscriure.

MentoringCOMPARTIR DESPATX O COL·LABORAR

⇒S’ofereix:  Oficina privada dins Bufet d’advocats situat a Terrassa, amb més de 25 anys d’experiència. Despatx molt cèntric, amb tots els serveis (consergeria, recepció, sala d’espera, sala de visites, office…).

Contacteu amb: sealquilaoficinaterrassa@gmail.com

Publicació de l'anunci: novembre 2017

⇒Oferim:  Despatx d’advocats molt cèntric, en funcionament des de fa més de 25 anys, amb tots els serveis (Secretària recepció, telèfon fix, fax, impressora, arxiu, sala de reunions i wifi): oferim oficina privada (21m2) per a advocat. Preu: 400€/mensuals. Màxima confidencialitat.

Contacteu amb: Tel. 647 88 36 53 (secretaria@despachojuridico.cat)

Publicació de l'anunci: setembre 2017