Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa
Gabriel Querol 21-23 | 08221 Terrassa (Barcelona) | Secretaria 93 780 13 66 | Biblioteca 93 780 13 77 | secretaria@icater.org

Biblioteca

La Biblioteca del Col·legi és un servei adreçat en exclusiva a tots els col·legiats i alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica i el seu objectiu principal és ajudar a documentar els casos amb què es troben els col·legiats en el dia a dia de la seva tasca com a juristes. El fons de la Biblioteca de l’Icater disposa de més de 8000 exemplars de monografies, a més de les revistes, CDs i DVDs i de les nombroses bases de dades que estan a la vostra disposició per trobar eines i arguments per resoldre els procediments en què participeu. Aprofiteu els recursos i els serveis que la Biblioteca posa al vostre abast!

 

Accediu des d’aquí al PORTAL DE LA BIBLIOTECA (hi trobareu el Catàleg, recursos temàtics, dossiers per temes, sentències, formularis…)

Serveis que us ofereix la Biblioteca

Consulta del Catàleg en línia

Consulta de Bases de dades (en línia i a la Biblioteca)

  1. La Ley Digital
  2. La Ley Digital – Procesal Civil
  3. La Ley Digital – Codi Civil i Penal comentats
  4. El Derecho/Francis Lefebvre – Base de dades General
  5. El Derecho/Francis Lefebvre – Família
  6. El Derecho/Francis Lefebvre – Arrendaments i Propietat Horitzontal
  7. El Derecho/Francis Lefebvre – Fiscal
  8. El Derecho/Francis Lefebvre – Laboral
  9. El Derecho/Francis Lefebvre – Circulació i Assegurances
  10. Vlex Premium (NOVETAT, contractada maig 2015)

Servei de referència i informació bibliogràfica - Per on començo?

Un cas complicat? Pregunta’ns i t’ajudarem a a trobar un punt de partida documental, les eines i els recursos que posem al teu abast perquè tu mateix documentis el cas. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis.

Servei de préstec - pots endur-te el llibre un cap de setmana, tres dies, una setmana...

Has d’aprofundir més en l’estudi de la documentació? Emporta’t els llibres, les revistes o els CDs a casa o al despatx. Més informació sobre el Servei de Préstec al Catàleg de Serveis.

Servei d'Obtenció de Documents - Comprem els llibres que necessiteu amb descompte i amb factura al vostre nom

A través dels distribuïdors i llibreters que ens venen i ens porten els llibres a la Biblioteca, comprem els llibres que vosaltres demaneu amb el mateix descompte que ens fan a nosaltres. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis.

Promocions de llibres

Periòdicament, els editors ens ofereixen fer edicions especials de llibres que des del Col·legi es consideren interessants, a un preu reduït perquè es fan tirades grans. Comprem un nombre determinat d’exemplars i els oferim als col·legiats a molt bon preu. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis. Promocions vigents actualment (si aquest link de promocions no està actiu, és que no hi ha promocions vigents)

Servei de Documentació - Expliqueu-nos el cas i us proporcionem formularis, jurisprudència i doctrina per resoldre'l

Aquest és un dels serveis “estrella” de la nostra Biblioteca. Us ajudem a resoldre el cas… sempre que sigui possible!  Consulteu temps d’entrega i tarifes, us sorprendrà tot el que podeu obtenir de la Biblioteca a un preu gairebè simbòlic. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis.

Servei de Consulta i Tramitació als Registres - Informació i gestions als Registres Civils, de la Propietat, Mercantils...

Us ajudem a aconseguir la informació mercantil, les notes simples, les de titularitats de béns o els certificats dels Registres Civils d’arreu d’Espanya en el termini més ajustat. Trobareu més informació sobre aquest servei al Catàleg de Serveis.

NECESSITES AJUDA? - Contacta amb nosaltres!

No ho trobes? No saps si ho tindrem? Contacta amb nosaltres, som aquí per ajudar-te! La Biblioteca és oberta de 9 a 18h de dilluns a dijous, i els divendres de 9 a 15h (Tel. 937801377)

Mònica Giménezbiblioteca@icater.org

Sandra Núñezdocumentacio@icater.org