El Departament de Justícia informa que avui no estan funcionant els certificats de la FNMT per accedir a E-justícia.cat

12/09/2017

 

Us fem arribar la informació que ens ha tramès el Departament de Justícia. Tingueu present que es tracta d’una incidència tècnica en la qual  s’està treballant i podria resoldre’s en breu.

No tenim notícia que la incidència afecti a l’accés amb carnets ACA (els carnets de col·legiat amb certificat de què disposeu la majoria dels col·legiats).

 

Us informem que avui dia 12 de setembre de 2017 el MINHAFP (Ministeri d’Hisenda i Funció Pública) ha informat que des de les 9:10 del matí el servei @firma es troba caigut. Això comporta que els certificats de signatura FNMT no funcionen, i per tant els professionals que utilitzin aquest tipus de certificat no podran presentar demandes i escrits per l’extranet del professional de sistema e-justícia.cat. Adjuntem en aquest correu el comunicat del MINHAFP. Us fem saber que altres certificats, com el DNI-e o l’IDCAT, sí estan funcionant correctament.

 

En tant que són les 12 del migdia i no s’ha resolt la incidència, s’activa el pla de contingència.  Un cop restablert el servei, el Departament de Justícia publicarà al web de l’Administració de justícia el corresponent certificat d’indisponiblitat (que contindrà data i hora d’inici i fi de la incidència), i que el professional haurà d’adjuntar quan torni a presentar per via telemàtica  la seva demanda o escrit de termini.

 

Us informarem també quan aquest certificat estigui publicat, tot proporcionant-vos l’enllaç al web.