19 i 20 d’octubre 2017, a Terrassa: 3r Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana – La justiciabilitat com a garantia dels Drets Socials

15/06/2017

 

Com ja us hem anat informant, durant els propers 19 i 20 d’octubre tindrà lloc a la nostra  ciutat el 3r Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana, sota el lema LA JUSTICIABILITAT COM A GARANTIA DELS DRETS SOCIALS.

 

Des del mes de març  ja s’estan duent a terme, en els diversos Col·legis d’Advocats que conformen el Consell de l’Advocacia Catalana arreu del territori, conferències preparatòries per aquest 3r Congrés que recullen diferents aspectes dels Drets Socials que són susceptibles de ser reclamats per la via judicial.

 

Us convidem a assistir i participar, tant a les conferències preparatòries com al propi Congrés de l’octubre, que es celebrarà al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (Rambla d’Egara, a tocar del nostre Col·legi). Us informarem puntualment per a les inscripcions, però de moment… guardeu-vos les dates!

 

Vegeu aquí tota la informació sobre el 3r Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana i les conferències preparatòries.